Vedd fel velünk a kapcsolatot, emailben a kapcsolat menüre kattintva vagy hívj telefonon. Add meg, hogy melyik légvárat szeretnéd kibérelni, mikorra, pontos helyszínt, milyen jellegű rendezvényre.

A rendezvény jellegétől, időjárástól, résztvevők számától függően tudunk számodra megfelelő légvárat ajánlani.

A kisebb méretű légvárakat bent a házban is fel lehet állítani, míg jó idő esetén kint az udvaron ajánljuk felállítani a játékokat. A terület legyen füves -lehetőleg árnyékos- és minden apró szúró,vágó hulladékot(gally,kavics,műanyag játék stb.) el kell távolítani a területről. A talaj legyen száraz, előző nap ne öntözzetek.

A játékokat kiszállítjuk hozzátok a megrendelt napon 7 és 10 óra között beüzemeljük, valamint el is szállítjuk 17-19 óra között. A használati útmutatót ismertetjük és azt a megrendelő aláírásával hitelesíti és elfogadja, a bérleti szerződést aláírjuk. A légvárak minden este elszállításra kerülnek, a teljes hétvégés bérlés esetén személyes megbeszélést igényelnek.

Amennyiben adott napra eső várható, úgy telefonon egyeztetünk a megrendelés napja előtt, amikor is a megrendelés még lemondható (24 órán belül). Amennyiben a játék kiszállításra került és rossz idő van, a megrendelő zárt, fedett helyen (terasz,garázs,filagória) tudja felállítani a légvárat. 15 fok alatt és esőben a játékok kültéren nem használhatóak.

Amennyiben bármilyen esőre utaló jel mutatkozik ( felhősödés, heves szél stb), úgy elsőnek az elektromos befúvó motort és a hosszabbítót kell száraz helyre pakolni aztán magát a légvárat lefedni az eső elől(ponyva,fólia,napernyő), vagy fedett helyre tenni(garázs,terasz). Ha az eső elállt de a befúvót víz érte szigorúan TILOS használni. Ha az eső elállt de a légvárat kevés víz érte, úgy a száraz befúvóval fel kell újra fújni és kiszárítani teljes mértékben. Csak TELJESEN SZÁRAZ ugrálóban játszhatnak újra a gyerekek. Amennyiben a játék nagyon elázott újra használni adott napon TILOS.

A bérleti díj 8 órás időtartamra vonatkozik. A teljes hétvégés díj időtartama nyilván telefonos, személyre szabott egyeztetést igényel. Hívjatok bizalommal :)

A fizetés a helyszínen a játék átvételekor történik készpénzfizetési számla ellenében.